Scroll
logo

Çağrı Merkezi
 

Londra Turu

Londra Turu

Londra Turu

Atlas Global Hava Yolları ile 4 gün 3 gece * Tavsiye edilen fiyatlar tur tarihlerine göre değişiklik gösterir.
1.Gün İSTANBUL – LONDRA
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde saat 07:30’da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global Havayollarının KK 6007 sefer sayılı uçuşu ile 10.25 de Londra’ya uçuş. Yerel saat ile 12.30’da Stansted  Havalimanı’na varışın ardından özel aracımız ile panoramik şehir turu. Görülecek yerler arasında; Parlemento Binası, BIG BEN Saat Kulesi, Westminister Köprüsü ve Manastırı, Trafalgar Meydanı, Amiral Nelson Anıtı, Hyde Park, Buckingham Sarayı, Thames Nehri, Meydanı bulunmaktadır. Tur sonrası otele transfer ve odaların alınması. Geceleme otelimizde.
 
02.Gün LONDRA
Sabah kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek olan London Eye & Madame Tussauds & Thames Nehri turumuza katılabilirler (105 Pound) . Dünyanın en büyük dönme dolaplarından biri olan London Eye her yıl milyonlara turist tarafından ziyaret edilmektedir. Turumuzun bir sonraki durağı; bir çok farklı şehirde de  yer alan Madame Tussauds Müzesi’nde balmumu heykeller arasında keyifli zaman geçiriyoruz. Sonrasında arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Royal Banquet & Show turumuza katılabilirler (65 Pound). Tur bitiminde otele dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.
 
03.Gün LONDRA
Sabah kahvaltının ardından, dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Windsor Kalesi & Oxford & Bicester Turu’na katılabilirler (85 Pound). Windsor Kalesi dünyanın en büyük ve en eski kalesidir. Yaklaşık 1000 yıldır İngiliz kraliyet ailesinin bazı özel dönemlerde ikamet ettiği bir yerdir. Günümüzde kale hala kullanımda olup, İngiltere Kraliçesi bazı özel haftasonlarını burada geçirmektedir. Kale tüm görkemi ile her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Ardından İngiltere’nin kültürel ve tarihi yönden en zengin şehirlerinden biri olan Oxford’a yolculuğumuza başlıyoruz. Oxford; dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere ev sahipliği yapması nedeniyle, kozmopolit yapıya sahip bir öğrenci şehridir. Şehir dokusu, mimarisi ve kültürel yapısı ile sizi alıp bambaşka bir dünyaya götürüyor. Oxford turumuzun ardından yüzlerce markayı içerisinde barından Bicester Outlet’e doğru yola çıkıyoruz. İngiltere’nin ve dünyanın en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan Bicester Outlet’te alışveriş için serbest zaman. Turumuzun ardından otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.
 
04.Gün LONDRA – İSTANBUL
Sabah kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve rehberimizin belirleyeceği saatte dönüş yolculuğumuz için; Stansted Havalimanı’na transferimiz gerçekleşiyor. Atlas Global Havayollarının KK 6008 sefer sayılı uçuşu ile 13.35 de Atatürk Havalimanına uçuş, yerel saat ile 19.30’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.
 
 
 
  • Londra Turu
  • Londra Turu
  • Londra Turu
  • Londra Turu
  • Londra Turu

4* Otelde Konaklama

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ
 
Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli
Atlas Global Havayolları ile İstanbul (IST) / Londra (Stansted) / İstanbul (IST) ikram dahil uçak bileti
Belirtilen kategori vb. standartta otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama
Londra panoramik şehir turu 
Alan/Otel/Alan transferleri
Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
TURSAB zorunlu mesleki sorumluluk sigortası
 
FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ
 
Yurt dışı çıkış harcı bedeli
Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar
Programda ekstra olarak belirtilen tüm turlar
Müze ve ören yerleri girişleri
Seyahat sağlık sigortası
İngiltere vizesi
İptal şartlarımız;
 
Tur başlangıç tarihine 30 günden fazla varsa cezasız iptal edilebilmektedir.
Tur başlangıç tarihine 30 – 16 gün kala yapılan iptallerde %35 no-show(kesinti) uygulanmaktadır.
Tur başlangıç tarihine 15 – 0 gün kala yapılan iptallerde %100 no-show(kesinti) uygulanmaktadır. 
 

Vize:

T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan İstyatur sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

T.C. pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına ; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

ÖNEMLİ NOTLAR & UYARILAR

***Tur Programımız minumum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acentanız aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.

***Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acentanız tarafından bildirilecektir.

***Fuar, kongre, konser,etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acentanız tarafından bilgi verilecektir.

*** 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.

***Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.